Ezber Bozan Etkinlikler

Ayrıntılar için fotoğrafa tıklayınız.

04.12.2018 756

04-12-201804-12-201804-12-201804-12-2018

Altın Kalpli Çocuklar Sınıfı 1 C’de dikkat çeken ders  etkinlikleri  yapılıyor. Okuma yazma çalışmalarına süratle devam eden 1.sınıflarımızdan olan 1 C aynı zamanda birbirinden ilgi çekici etkinliklere de imza atıyor. Kelime kartları ile oynarken hem sosyalleşiyorlar, hem öğrenme hızları artıyor. ‘Kim Korkar Oyunlaştırılmış Matematikten?’ etkinliği ile sayma işlemleri başta olmak üzere Matematik dersi somutlaştırılarak işleniyor. Sınıfın yeni üyesi olarak tabir ettikleri ‘Havuç Kafa ’ ile onluk birlik kavramını öğrenmek ise artık çok kolay. Bunları yaparken takmış oldukları başarı kartlarının etkisi de azımsanamayacak kadar öğrencileri güdülüyor. Sınıf içi görev kartları sayesinde minik öğrencilerimiz sorumluluk alırken başarı hissini tam anlamıyla yaşıyor.

Bu güzel etkinlikler elbette bir tecrübe ve sevginin kaynağı. Bu tecrübe ve sevgi kaynağı Ali Emrah GÖRMEK Bey´e teşekkür ediyor, sevgili öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Okul Yönetimi.